Onze winkel

Op 8 juli 2005 startte Christophe met zijn eigen fietsenzaak.  Na vele jaren ervaring opgedaan hebben als werknemer en ook even geproefd te hebben van de andere kant als vertegenwoordiger werd uiteindelijk de stap gezet om op eigen benen te staan. Met de fiets als passie mocht dit geen probleem zijn.  Met veel inzet en werklust werd uiteindelijk een mooie zaak opgebouwd die als snel te klein werd voor het uitgebreide gamma dat wij aan onze klanten wouden aanbieden. Ook Jessie werd al vlug gevraagd om in de zaak te helpen en zo geschiedde.  De kans werd gegrepen om het oude "zeep- en verffabriek" aan te kopen zodat ruimte werd gecreërd om een mooie toonzaal op te bouwen met ook ruimte in de werkplaats als "ziel" van de winkel.

Algauw noopte de groei ook tot het aantrekken van werknemers.
Een even grote passie voor de fiets werd onze belangrijkst kwalificatie-eis.  Vandaag wordt met hart en ziel door allen aan de fiets in zijn geheel gewerkt. Ons doel is van de fiets een waar gebruiks- en genotsmiddel te maken waarbij "voor elk wat wils" centraal staat. 
Een ruim aanbod naar ieders budget is dan ook ons motto.  Basiskwaliteit is belangrijk maar van daaruit vinden wij het voor elkeen belangrijk om zorg te besteden aan de service en het rijgenot voor iedereen.

Een persoonlijke aanpak met hart voor de fiets is dan ook ons streefdoel in de verdere groei van onze zaak. Wij hopen ieders vertrouwen te winnen dat wij met heel ons team service en persoonlijke aanpak heel belangrijk vinden.
 

wie zijn wij »

Sfeerbeelden vind je natuurlijk ook terug op o...

nuvinci testcenter »

Sinds november 2015 werd onze zaak erkend als offi...