MERIDA BIG TRAIL 500 GLOSSY BLACK MATT COOL GREY XL 18

Specificaties

Jaar 2023
Merk MERIDA

Beschrijving

De ultieme fun machine
Ben je op zoek naar een hardtail waarmee je ook meer technische parcoursen aankunt, of zoek je gewoon een uiterst stabiele fiets? Dan is de Big Trail jouw ideale partner! De Merida Big Trail 500 heeft een moderne geometrie met 29'' wielen, een grotere balhoofdhoek en langere wielbasis. Met stabiele rij-eigenschappen in zowel klimmen als zeker het dalen onderscheid de Merida Big Trail zich van de concurrentie.
Met de dropper seatpost ben jij met de Big Trail de koning van de afdaling, de Shimano groepset met 11 speed versnellingen geeft precieze schakelprestaties en de RockShox Recon Silver luchtgeveerde voorvork met 140mm veerweg is geschikt voor jouw favoriete trails.  De Merida Big Trail is een speelse hardtail voor iedereen die op zoek is naar nog meer plezier op de mountainbike!

MERIDA BIG TRAIL 500 GLOSSY BLACK MATT COOL GREY XL 18"

Merida | Big Trail 500
1.499,
Reserveer direct
 
Bevestig reservering

Reserveren nu mogelijk! Het is bij dit model mogelijk om de fiets te reserveren. Wij nemen dan eerst contact met u op om de juiste maten door te nemen, alvorens wij de bestelling actief maken. Tevens kunnen we u dan gelijk melden wanneer de fiets voor u gereed staat.

Plaats op verlanglijstje
Vergelijken