nuvinci testcenter

Sinds november 2015 werd onze zaak erkend als officieel nuvinci-testcenter.
Aangezien wij ons zeer toespitsen op kwalitatief onderhoudsvriendelijke elektrische fietsen vinden wij het nuvinci een mooi systeem in de middenmotor fietsen en zeker in de HS-modellen.

U kan bij ons steeds terecht voor een testrit en ons team is natuurlijk gedegen opgeleid om mogelijke problemen met veel technische deskundigheid op te lossen.
 

SCHAKEL OVER OP COMFORT!

​Welke zijn de voordelen van het nuvinci schakelsysteem?

  • Soepel, naadloos schakelen geen grote stappen tussen de versnellingen, geen haperende versnellingen, geen overslaande of aflopende ketting. Gewoon soepel, continu schakelen dat net zo eenvoudig is als het aanpassen van het volume van een radio
  • Breed 380% (voor N380) of 330% (voor N330) versnellingsbereik – met een ‘oneindig’ aantal overbrengingsverhoudingen binnen het bereik van de naaf, zit u altijd in de juiste overbrenging.
  • Soepel schakelen onder belasting schakelt altijd, onder vrijwel alle omstandigheden, zelfs onder zware pedaalbelasting
  • Geruisloze werking – soepel, snelwerkend, betrouwbaar en zonder geluid
  • Onderhoudsvrij - geen regelmatig onderhoud of afstelwerkzaamheden, de N380 en N330 zijn onderhoudsvrij; in combinatie met een gates is het onderhoud tot een minimum beperkt.
  • Ook perfect voor eBikes –  eenvoudig en meer actief schakelen betekent dat u het beschikbare vermogen beter kunt beheersen, het bereik vergroten, de levensduur van de accu verlengen en de slijtage aan de motor en aandrijfcomponenten kunt verminderen
  • De uniek N380 en N330 versnellingsnaven van de Nfinity productgroepen geven u de mogelijkheid om de overbrengingsverhouding tussen de pedalen en het achterwiel in een continue beweging te veranderen. U draait een klein beetje aan de draaischakelaar op het stuur en de overbrengingsverhouding wordt traploos aangepast.​ Dit gaat altijd heel gemakkelijk en comfortabel waarbij het niet uitmaakt of u aan het freewheelen bent, de pedalen vol belast of dat u staat te wachten voor een stoplicht. Daarnaast zijn de N380 en N330 vrijwel onderhoudsvrij omdat het een gesloten systeem is. Ze zijn bovendien ontworpen om het hogere koppel van een eBike te kunnen verwerken en ze kunnen worden gecombineerd met een riemaandrijving. Kom het zelf ontdekken.

Kenmerken:

Traploos schakelen
Moeiteloos schakelen, zelfs onder belasting
Groter versnellingsbereik dan vele conventionele schakelsystemen
Zuiniger